Published On: Soare, Iul 14th, 2013

Nicoleta Safta a semnat cu HC Dunarea Braila

safta1Pivotul campioanei Oltchim, Nicoleta Safta, a parasit noua echipa de la Valcea si s-a inteles cu cei de la HC Dunarea Braila.

Cu toate ca pivotul nationalei de tineret, Nicoleta Safta, a fost curtata de mai multe cluburi din tara, aceasta a ales sa dea curs celor de la Dunarea Braila.

Nicoleta Filoftea Safta s-a nascut pe 17 noiembrie 1994, la Ramnicu Valcea. Acasta a evoluat la CS Oltchim Ramnicu Valcea iar in 2012 a fost imprumutata la vicecampioana “U” Jolidon Cluj. In urma desfiintarii clubului din Valcea, Safta a hotarat sa paraseasca orasul natal si sa evolueze din acest an la Braila.

Nicoleta Safta face parte din nationala de junioare a Romaniei, echipa cu care a participat la Campionatul European din Cehia 2011.

Aceasta a inceput sa joace handbal in clasa a IV-a atunci cand un profesor a observat calitatile pe  care le are si de atunci, cu ambitie si seriozitate a inceput sa practice handbalul de performanta.

Pasiunea, ambitia si daruirea de care da dovada, o fac pe Safta una dintre jucatoarele de viitor ale Romaniei, pasiunea ei pentru acest sport, si placerea cu care il joaca fiind printre cele mai importante atuuri de a face performanta.

HC Dunarea a inceput in aceasta saptamana pregatirea, insa Nicoleta Safta a lipsit, fiind in cantonament cu lotul de tineret din care mai fac  parte si Gabriela Perianu si Lacramioara Stan, dar si antrenorul principal Cristi Preda, care este secund la nationala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-