Published On: mar, Iul 30th, 2013

Nici un eliminat la examenul de la titularizare

Share This
Tags

poza titularizareAstazi, incepand cu ora 10.00, a avut loc proba scrisa a concursului de ocupare a posturilor didactice din invatamantul preuniversitar. Proba a durat patru ore. “Au participat la titularizare 516 de candidati dintre care nu a fost eliminat nici unul. Cei mai multi participanti au candidat pentru posturile de invatatori, educatori si profesori de limba si literatura romana”, ne-a declarat Iulian Danielescu, seful ISJ Braila.

Concursul de ocupare a posturilor didactice rezervate in invatamantul preuniversitar presupune sustinerea unei probe practice si a unei probe scrise din didactica specialitatii. Proba practica s-a desfasurat intre 27 mai si 28 iunie. Acesta este al doilea an cand examenul de titularizare a fost supravegheat video.

Afisarea rezultatelor este prevazuta pentru data de 5 august. La sediile inspectoratelor scolare se depun contestatiile in ziua de 5 august pana la ora 21, respectiv 6 august pana la ora 15. Repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada nedeterminata se realizeaza in sedinte publice organizate de centrele de concurs in zilelele de 9 si 12 august 2013, iar repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada determinata, in data de 14 august 2013.

Comentarii

comentariu

About the Author

-