Published On: vin, Iul 12th, 2013

Nationala de tineret participa la un turneu international in Ungaria

nationala de tineretNationala mica, de handbal feminin a ajuns ieri in Ungaria, unde participa pana pe 14 iulie la un turneu International la Godollo.

Echipa antrenata de Popa Sevistean s-a aflat in cantonament la Sannicolau Mare, in perioada 4-10 iulie, iar pe 11 iulie au luat drumul Ungariei. Dupa intoarcerea de la Godollo, Perianu si compania vor sustine un stagiu de pregatire la Izvorani, in perioada 15-17 iulie, urmand ca in data de 18 iulie ca Participe la un turneu international in Franta, unde vor intalni reprezentativele Frantei, Rusiei si Norvegiei.

Primul meci va avea loc pe 19 iulie, de la orele 15.00, atunci cand nationala de tineret va juca impotriva Frantei. A doua zi, 20 iulie, Romania va intalni de la orele 17.00 Norvegia, iar ultimul meci se va disputa pe 21 iulie de la orele 11.00 cand Romania va juca contra Rusiei.

Dupa acest turneu internationala, nationala de tineret va intra intr-un stagiu de pregatire la Poiana Brasov, in perioada 22-30 iulie, urmand ca in data de 1 august, pana pe 14 august sa participe la turneul final al Campionatului European de Tineret, care are loc in Danemarca.

Nationala de handbal feminin a Romaniei va evolua la Campionatul European under 19 in grupa A, cu echipele Norvegiei, Slovaciei si Portugaliei, potrivit tragerii la sorti de la Koln.

Braila este reprezentata la nationala de tineret prin antrenorul principal de la HC Dunarea, Cristi Preda, care este secundul lui Popa Sevisteanu si prin Gabriela Perianu, o tanara speranta a handbalului romanesc. De asemenea din lotul de tineret face parte si portarul Lacramioara Stan, care a semnat in aceasta vara cu HC Dunarea Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-