Published On: mie, Iul 31st, 2013

Mr. Pink- fata in fata cu presa

Share This
Tags

1355440122monica-mr-pinkMr. Pink, iubitul Monicai Gabor, acorda presei primul sau interviu in care a vorbit despre succesul afacerii sale si despre bauturile energizante pe care le vinde.

Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu a fost privita suspicios de toata lumea in privinta povestii ei de dragoste cu chinezul Mr. Pink, numele sau real fiind Poe Qui Ying Wangsuo, care acum a fost confirmata intr-un interviu dat de acesta.

Mr. Pink, la numai 33 ani, a dezvoltat un imperiu de trei miliarde de dolari si a investit 100 miloane de dolari in bautura energizanta cu ginseng. Planul chinezului este de a se intinde si pe pietele din Europa, Asia, Orientul Mijlociu si Africa. Iubitul Monicai se gandea la afaceri de la 12 ani, sa vanda bomboane, hartie si stilouri colegilor de la scoala. “Familia m-a învăţat că orice vrei să faci în viaţă, poţi. Dacă cumperi nişte bomboane cu 6 cenţi, poti probabil să le vinzi cu 7.

Asta am făcut eu, aşa am pornit afacerea. La început nu am făcut mulţi bani, dar am învăţat elementele de bază.  Oricât de bogat eşti, de oriunde ai veni şi ce culoare ai, nu te gândi niciodată numai la tine.

Acesta este sfatul meu. Împarte cu lumea din jur tot ce ai şi atunci vei fi cu adevărat un om de succes”, declara Mr. Pink in interviu.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-