Published On: mie, Iul 3rd, 2013

Minor cercetat pentru comiterea a patru furturi

Politia RomanaLa data de 1 iulie, la orele 23:45, politisti din cadrul Sectiei 2 de Politie Rurala Braila au depistat, pe DE 584, intre localitatile Albina si Unirea, un minor de 16 ani, din satul Galoiesti, comuna Dumitresti, judetul Vrancea, care se deplasa pe jos.

In urma controlului efectuat asupra bagajelor acestuia, politistii au gasit intr-o geanta mai multe bunuri: modulatoare FM, incarcator auto pentru telefon, o lanterna.

Cercetarile au fost preluate de judiciaristi din cadrul Politiei Municipiului Braila-Biroul de Investigatii Criminale, care au stabilit, in urma cercetarilor, ca bunurile in cauza au fost sustrase de catre minor, in noaptea de 30 iunie spre 1 iulie, din interiorul a trei autoturisme parcate pe strada Mihail Kogalniceanu, din Braila.

S-a mai stabilit ca vranceanul a mai savarsit un numar de trei furturi din masini parcate pe raza municipiului Braila, faptele fiind comise in perioada martie-iunie 2013, pe timp de noapte, si inregistrate, initial, cu autori necunoscuti.

Prejudiciul total cauzat este in valoare de 2.800 de lei, fiind recuperat in proportie de 75 % de catre politisti.

Dosarele penale, intocmite pe numele tanarului, pentru comiterea infractiunii de furt calificat, au fost conexate si inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere de incepere a urmaririi penale.

Cercetarile continua pentru stabilirea intregii activitati infractionale a autorului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-