Published On: mar, Iul 23rd, 2013

Mihai Stoica a lovit o jurnalista PRO TV la Skopje

Share This
Tags

Steaua la Braila 2Managerul general al Stelei a bruscat aseara o echipa a postului PRO TV la antrenamentul oficial al stelistilor  de la Skopje, inaintea meciului cu Vardar, din preliminariile Ligii Campionilor. Mihai Stoica a fost condamnat de un judecator macedonean la plata unei amenzi in valoare de 400 de euro, pentru agresarea jurnalistei de la Pro TV. El va suporta si chletuielile de judecata. Managerul  Stelei a pledat vinovat în fata judecătorului,

Luni, Mihai Stoica a injurat toti jurnalistii prezenti in acel moment, printre care si pe reporterul Alexandra Tanasescu, reprezentatnta a postului Pro TV.

Bodyguarzii i-au smuls jurnalistei  telefonul, iar Catalin Fainisi, ofiterul de presa al gruparii din Ghencea, a sters mai multe fisiere video. Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua, a fost audiat azi noapte la politia din Skopje, dupa ce i-a injurat pe reporterii ProSport si ProTV si a agresat-o pe jurnalista Alexandra Tanasescu.

In urma agresiunii la care a fost supasa, jurnalista Alexandra Tanasescu a primit ingrijiri medicale la spital si i-a fost eliberat un certificate medico-legal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-