Published On: mie, Iul 17th, 2013

Manifest pentru CF Braila

salvati cf braila*Suporterii braileni sunt alaturi de echipa *

Suporterii echipei de fotbal a orasului organizeaza, sambata, 20 iulie, de la orele 16.30, la Stadionul Municipal un manifest de sustinere a echipei CF Braila. Acestia fac apel catre Primarie, catre fostele glorii, catre investitori si catre simpli braileni sa vina si sa sustina echipa avand un mesaj clar pentru toti: “Fotbalul brailean nu trebuie sa moara”.

“Suporterii fotbalului brailean fac un apel nemaiintalnit si disperat catre toti brailenii, actre  autoritatile locale, investitori s.a, sa se implice in salvarea Clubului de Fotbal Braila. Oamenii trebuie sa ia atitudine! Suntem pe cale sa fim inlaturati de pe harta fotbalistica a Romaniei, suntem pe cale sa stergem 90 de ani de istorie fotbalistica!”, scrie pe afisul de promovare a manifestului.

Situatia clubului brailean este una destul de grea. Conducerea a amanat reunirea lotului, iar fotbalistii nu stiu incotro sa se duca. CF Braila este pe care sa urmeze traseul altor echipe de traditie precum Poli Timisoara, Universitatea Craiova, “U”  Cluj, sau FC Arges, adica sa ajunga la desfiintare sau dezafiliere din programele competitionale.

“Probabil ca multa lume constientizeaza faptul ca desfiintarea clubului va insemna o desfiintare totala, atat a echipei de seniori cat si a celor de copii si juniori. In prezent clubul nostru sub indrumarea profesorului Vasile Darie, participa la cinci competitii sportive cu 5 categorii de grupe de varste diferite. NU le furati copiilor placerea si pasiunea pentru fotbal! Cerem tuturor brailenilor sa se implice si sa salvam acest club”, mai scrie pe afisul de manifest!

Comentarii

comentariu

About the Author

-