Published On: joi, Iul 25th, 2013

Lucrarile de pe esplanada aproape de finalizare

fantana- 1 faleza* Scena va fi pregatita pentru a gazdui festivalurile internationale care au loc in aceasta perioada in municipiu *

Lucrarile privind renovarea si aranjarea Esplanadei Dunarii, care au inceput acum aproximativ doi ani se apropie de finalizare. Autoritatile locale au actionat in ritm alert, pentru ca spatiul de jos, de la scena sa fie pregatit corespunzator, pentru a gazdui Festivalului International de Folclor “Cantecul de dragoste de-a lungul Dunarii”, editia a VII-a, care se desfasoara in acest weekend.

Primarul a precizat, in cadrul conferintei de presa faptul ca a fost montat Obeliscul de 10 m din fata scenii “am montat si pasarea repectiva, ultima piesa care a fost montata in ’89  si pe care am regasit-o, mai au de lucrat la slefuirea stalpului. In principiu partea de jos va fi gata si se va lucra doar sus unde am promisiunea ca lucrarile se vor incheia pana de zilele Brailei”.

Tot pe Esplanada Dunarii se va desfasura la inceputul saptamanii viitoare si Concursul International de Canto Hariclea Darclée, care are loc in perioada 29 iulie-4 august, unde s-au inscris aproximativ 70 de tineri din toata Europa. Primarul a mai precizat faptul ca pana de zilele Brailei faleza va fi gata, cel putin partea cu fantani.

Comentarii

comentariu

About the Author

-