Published On: mie, Iul 31st, 2013

Locurile de joaca din Braila, vandalizate

Share This
Tags

loc-de-joaca-4Saptamana trecuta, primarul judetului Braila, Aurel Simionescu a tras un semnal de alarma cu privire la vandalizarea spatiilor de joaca din Braila.

In urma acestei semnalari, Infobraila a efectuat cercetari cu privire la starea actuala a spatiilor de joaca din Braila.Potrivit datelor furnizate de viceprimarul Brailei, Doinita Ciocan,  suprafata totala a  acestor spatii  este de 25 de hectare.

Locurile de joaca pentru copii sunt dotate cu  banci, topogane, invartitori, casute, cosuri de gunoi.Suprafata  acestor  spatii din municipiul Braila variaza intre 80 metrii patrati si peste 3.000 de metrii patrati.

Cel mai mare spatiu de joaca este cel de la Jandarmerie, in apropierea Podului  Brailita, care se intinde pe o suprafata de 3.407 metrii patrati, acesta fiind  si cel mai des vandalizat de  anumiti cetatenii braileni, acestia distrugand  bancile, topoganele, cosurile de gunoi.

 Conform  viceprimarului  judetului Braila, aceste spatii de joaca urmeaza sa fie monitorizate cu ajutorul camerelor de supraveghere.

Comentarii

comentariu

About the Author

-