Published On: mie, Iul 31st, 2013

Liceul Agricol, fara agricultura

Share This
Tags

136194811339175513391_agricultura

 In cadrul sedintei de azi a Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu a propus anularea proiectului de hotarare privind alocarea unei sume din cotele defalcate din impozitul pe venit la dispozitia Consiliului Judetean, in vederea finantarii complementare  a Liceului “Gheorghe Constantinescu” Braila.

Presedintele Consiliului Judetean a declarat faptul ca “exista litigii majore la acest liceu”.

“Efectiv trebuie sa gasim o solutie care conform Legii 1-Legea Ministerului Educatiei, Articolul 111- Alineatul 4 spune ca, Consiliile Judetene, sectoarele capitale si consiliul general pot aloca, nu sa cumparam noi tractoare ,vaci si asa mai departe si sa  le dam in folosinta prin administrare, deci legea nu prevede asa ceva si atunci impreuna  cu secretarul am hotarat sa gasim alta solutie”, a mai adaugat Stancu.

Gheorghe Bunea Stancu a avut aseara o intalnire cu Inspectorul Scolar General, unde au discutat despre problemele pe care  Liceul Agricol le  intampina. Presedintele  CJ a precizat in sedinta ca “sunt   probleme penale , acolo semnaturile pe situatiile de plata le-a pus o contabila, a aplicat stampila pe semnatura ei si asa  a ajuns la 76 de miliarde  proces castigat, se poate reintra in el daca au si mintea necesara sa o faca”.

Consiliul Judetean isi doreste sa faca o activitate serioasa acolo, dupa spusele sefului CJ Braila. O posibila solutie ar putea fi  in jurul statiunii, unde CJ nu detine terenuri si unde s-ar putea face practica pe  tractoarele existente.

Seful Consiliului Judetean a spus ca nici macar nu a fost  realizat un calcul pentru a se putea  vedea suma care ar trebui alocata.

Comentarii

comentariu

About the Author

-