Published On: vin, Iul 26th, 2013

Joaca Basescu-Ponta continua: Sa nominalize cele trei contracte de privatizare, avizate de CSAT

Share This
Tags

victor ponta 2Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, condus de Traian Basescu, nu a avizat niciodata un contract de privatizare dupa incheierea licitatiei, mentioneaza Bogdan Oprea,  purtatorul de cuvant al presedintelui.

Seful statului il invita pe premier sa nominalizeze cele 3 contracte de privatizare despre care primul-ministru spune ca au primit avizul CSAT.

“De la intrarea in vigoare a Legii nr. 415 din 27 iunie 2002 privind organizarea si functionarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii si pana in prezent, CSAT nu a avizat niciodata un contract de privatizare dupa incheierea procesului de licitatie, acest lucru neintrand in atributiile CSAT. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, il invita pe ministrul interimar al Transporturilor si prim-ministru al Guvernului Romaniei, domnul Victor-Viorel Ponta, sa nominalizeze cele trei contracte de privatizare care, potrivit domniei sale, au primit avizul CSAT”, precizeaza Oprea.

Potrivit purtatorului de cuvant, Basescu il invita pe Victor Ponta “sa depuna toate eforturile necesare pentru ca aceasta privatizare sa nu se tranforme intr-un nou esec de tip «Oltchim» care ar afecta grav si salariatii si compania Oltchim si economia naţionala”.

Comentarii

comentariu

About the Author