Published On: lun, Iul 29th, 2013

Iuliana Tudor, fascinata de publicul brailean

Share This
Tags

iuliana tudorIn timpul recitalului sustinut de Constantin Enceanu, gazda Festivalului International “Cantecul de dragoste de-a lungul Dunarii”, Iuliana Tudor, aflandu-se in cabina de machiaj, a acordat un interviu pentru Infobraila,

Vedeta TV ne-a declarat ca este fermecata de Braila si datorita festivalului aceasta a reusit sa descopere un oras deosebit, unde ar reveni oricand. “Din momentul in care am venit aici prima oara mi-am dat seama ca am ratat un oras special. Prima editie a fost una ca un inceput foarte greu si atunci n-am avut timp sa merg pe strada sa vad cum arata orasul efectiv, dar dupa public mi-am dat seama ca e un loc in care voi reveni, ca avem aici foarte multi iubitori de folclor”.

Iuliana Tudor a precizat faptul ca intr-una din editiile anterioare a reusit sa viziteze o zona a Brailei “am mers in zona Centrului Vechi si-am vazut case si locuri cu totul speciale si ce-mi place foarte mult la Braila este faptul ca am sentimentul ca sunt cumva intr-un oras al padurii, pentru ca este foarte mult verde peste tot si privelistea pe care o ofera Dunarea, la fel, e una care te face sa revii”.

Prezentatoarea s-a aratat foarte multumita de organizarea evenimentului si de colaborarea cu autoritatile locale si cu Centrul de Creatie Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-