Published On: Soare, Iul 14th, 2013

Ion Tiriac inclus in International Tennis Hall of Fame

Share This
Tags

ion_tiriacIon Tiriac a fost inclus, sambata, la Newport, alaturi de alte glorii ale sportului alb, in International Tennis Hall of Fame, la categoria contributii pentru dezvoltarea tenisului prin antrenorat si promovarea de mari turnee, informeaza presa americana.

Alaturi de Tiriac, in cadrul ceremoniei ce a avut loc la Newport au mai fost inclusi in Hall of Fame Martina Higins, Thelma Coyne Long, Cliff Drysdale si Charlie Pasarell.

“Martina Hingis este una dintre cele mai mari personalitati ale tenisului, o campioana desavarsita. Fara viziunea, daruirea si dorinta ca tenisul sa creasca, aratate de Cliff, Charlie si Ion, tenisul nu ar fi sportul pasionant si important pe care il stim cu totii si il iubim astazi”, a declarat presedintele International Tennis Hall of Fame, Christopher Clouser.

Tiriac a fost felicitat pentru aceasta distinctie de fosta gimnasta Nadia Comaneci, pe Twitter.

Ion Tiriac este doilea roman, dupa Ilie Nastase, care a intrat in International Tennis Hall of Fame.

Alti fosti sportivi romani inclusi in Hall of Fame sunt Iolanda Balas (atletism), Eduard Pana si Doru Tureanu (hochei pe gheata), Nadia Comaneci, Bela Karoly, Ecaterina Szabo, Teodora Ungureanu, Octavian Bellu, Daniela Silivas, Simona Amanar si Lavinia Milosovici (gimnastica).

Comentarii

comentariu

About the Author

-