Published On: vin, Iul 5th, 2013

Independenta energetica, o economie in bugetul Brailei

stancu eveniment* Consiliul Judetean Braila se afla in faza avansata cu proiectul privin obtinrea independentei energetice pentru cladirile publice*

In cadrul conferintei de presa care a avut loc vineri, presedintele Consiliului Judetean Braila a declarat faptul ca proiectul privin obtinerea independentei energetice pentru toate cladirile publice este in stadiu avansat, urmand ca undeva in septembrie sa fie depus.

“Cu independenta energetica mergem mai departe. Speram ca in septembrie sa il depunem, astfel incat ceea ce tine de Consiliul Judetean, ca si cladiri care beneficiaza de electricitate sa devenim independenti, adica sa nu mai platim energia. Cu banii respectivi, vom face imbunatatiri, vom face cu totul si cu totul alte lucruri. E un proiect la care lucram de mai bine de doi ani. Nu se poate face intr-un an ceva sau in juma de an”, a declarat Gheorghe Bunea Stancu.

Presedintele CJ Braila a precizat ca punerea in practica a unui asemenea proiect ar aduce economii considerabile la bugetul municipiul si cel al judetului, avand in vedere ca majoritatea cladirilor publice sunt mari consumatoare de energie electrica.

Proiectul urmeaza sa fie depus in septembrie pentru obtinere de finantare prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii (POS CCE).

Comentarii

comentariu

About the Author

-