Published On: lun, Iul 15th, 2013

HC Dunarea pleaca miercuri in cantonament la Fundata

HC Dunarea pe stadion NETHC Dunarea s-a reunit saptamana trecuta si jucatoarele au reintrat la antrenamente. La  reunirea lotului au fost prezente doua dintre cele patru jucatoare transferate in aceasta vara la Braila si anume, Ramona Farcau si Alina Czeczi. De asemenea la reunirea lotului a participat si Ana Maria Dragut, jucatoarea clubului brailean, care a fost imprumutata sezonul trecut la CSU Neptun Constanta, dar si tanara Gabriela Moldoveanu de la grupa de junioare a lui Alexandru Viorel. La primul antrenament a fost prezenta si Adina Brot, dar aceasta mai are de urmat un program de recuperare, revenirea ei pe teren fiind cel mai probabil la inceputul anului viitor.

* Fara tinerele de la nationala in cantonament *

HC Dunarea va pleca intr-un cantonament la Fundata, unde va sta 10 zile, perioada in care antrenorul secund Alexandru Viorel si preparatorul fizic Dumitru Mihail se vor axa pe forta, antrenamente dar si jocuri pe iarba.

Din lotul cu care Dunarea pleaca in cantonament nu se vor regasi tinerele de la nationala, Gabriela Perianu, Nicoleta Safta si Lacramioara Stan, care se pregatesc pentru turneul final al Campionatului European de Tineret, care are loc in Danemarca. De asemenea nu va fi prezent la Fundata nici antrenorul principal de la Dunarea Braila, Cristian Preda care este plecat si el cu lotul de tineret.

Ca meciuri de pregatire, conducerea celor de la Dunarea Braila intentioneaza sa organizeze cateva meciuri cu HCM Roman, iar in august exista posibilitatea ca Dunarea Braila sa participe la turneul traditional “Memorialul Dumitru Popescu Colibasi”, organizat de Corona Brasov, unde au mai fost invitate si “U” Jolidon Cluj si SCM Craiova.

In momentul de fata HC Dunarea are in proportie de 95% lotul asigurat pentru sezonul 2013-2014.

Comentarii

comentariu

About the Author

-