Published On: mar, Iul 30th, 2013

HC Dunarea intalneste in weekend Corona Brasov in doua meciuri de pregatire

HC Dunarea cu cristiCu toate ca initial conducerea clubului Dunarea Braila a hotarat sa participe la turneul de pregatire de la Targu Mures, antrenorii echipei au stabilit in cele din urma sa joace in acest weekend la Brasov impotriva Coronei. Primul meci al echipei Dunarea Braila cu cei de la Brasov are loc vineri, 2 august, de la orele 18.00, urmand ca sambata 3 august de la orele 10.00 sa se dispute cel de-al doilea amical.

In ceea ce priveste recuperarea Adinei Brot, se pare ca roadele muncii preparatorului fizic, Mihail Dumitru se vad, Adina tragand din rasputeri sa reintre pe teren, dar pana atunci mai are de tras la recuperare.

Ieri, HC Dunarea si-a aflat primul adversar din noul sezon, si intreg programul pentru campionatul 2013-2014. Antrenorul secund de la HC Dunarea, Alexandru Viorel a declarat faptul ca “este un campionat echilibrat si lung unde pregatirea fizica este principalul atu, iar rezultatele se vor vedea abia spre finalul campionatului. In ceea ce priveste noul sistem de play-off si play-out cred ca va ajuta mult handbalul romanesc. E de bun augur si prin implementarea lui cred ca se va vedea o evolutie in handbalul romanesc”.

Dupa meciurile de la Brasov, echipa Dunarea Braila va continuat pregatirea la sala LPS, urmand ca in 9-10 august sa dispute alte doua meciuri de pregatire, de data aceasta in compania echipei conduse de Simona Gogarla, CSM Ploiesti.

Comentarii

comentariu

About the Author

-