Published On: Soare, Iul 28th, 2013

Guvernul ameninta ca blocheaza privatizarea CFR Marfa

Share This
Tags

cfr marfaNeformularea unei pozitii a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii in cazul contractului de privatizare a CFR Marfa se va finaliza prin blocarea privatizarii, instituirea unui management privat si restructurarea companiei, anunta Guvernul.

Intr-un comunicat, purtatorul de cuvant al Guvernului,  Andrei Zaharescu,  arata ca, pana in prezent, CSAT a avizat de trei ori privatizarea CFR Marfa.
Guvernul mai adauga faptul  ca, nu poate considera ca aceasta pozitie a fost exprimata vineri, prin intermediul comunicatului transmis de Administratia Prezidentiala, sub semnatura lui Bogdan Oprea si  reia recomandarea ca purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale sa nu comunice in numele CSAT, precum si de a trata “cu seriozitate si responsabilitate” acest subiect, care trebuie abordat in interes public.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi ca daca CSAT nu avizeaza privatizarea CFR Marfa aceasta nu va fi facuta, afirmand insa, ca anterior, CSAT a avizat trei privatizari, ceea ce inseamna ca a “actionat ilegal”.
Purtatorul de cuvant al sefului statului, preciza faptul ca CSAT nu a avizat niciodata un contract de privatizare dupa incheierea licitatiei, anuntand ca presedintele Traian  Basescu il invita pe Victor Ponta sa nominalizeze cele 3 contracte de privatizare care, potrivit premierului, au primit avizul Consiliului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-