Published On: lun, Iul 29th, 2013

Galateanca arestata pentru inselaciune prin metoda “Premiul”

Share This
Tags

fotoUn brailean in varsta de 64 de ani a sesizat Politia in data de 26 iulie cu privire la faptul ca a fost apelat pe telefonul fix de un barbat necunoscut, care s-a recomandat a fi angajat al societatii de telefonie, spunandu-I acestuia ca a castigat un premiu de fidelitate, in valoare de 10.000 de euro, insa pentru a putea intra in posesia lui, trebuie sa achite impozitul aferent, in valoare de 1.600 de euro, unui curier  care va veni la locuita sa.

In baza sesizarii facuta de S.N., politistii de la Biroul de Investigatii Criminale au mers la locuinta reclamantului, iar la scurt timp au organizat flagrantul unde au depistat-o pe P.Andreea,  in varsta de 21 de ani, din municipiul Galati, care venise sa ridice banii.Aceasta purta o peruca sintetica, par blond ondulat, lung, ea fiind bruneta cu parul tuns scurt.

Asupra ei a fost gasita suma de 2.000 de lei, despre care politistii au stabilit ca, in aceeasi zi, prin acelasi mod de operare a inselat-o pe braileanca P.A. in varsta de 83 de ani, aceasta afland ulterior de la politisti ca a fost inselata.Extinzand cercetarile, oamenii legii au mai stabilit ca P.Andreea , prin acelasi mod de operare,  a inselat inca doua persoane, cu suma totala de 33.400 de lei.

foto (2)Din cercetari a reiesit faptul ca persoanele care contactau telefonic partile vatamate sunt incadrate in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati, investigatiile fiind in desfasurare pentru identificarea si probarea activitatii infractionale a acestora.

In baza probelor adunate, P.Andreea a fost prezentata Judecatoriei Braila cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune si violare de domiciliu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-