Published On: vin, Iul 5th, 2013

Galatean prins la furat in Braila

imagine politieIn baza probatoriului administrat, judiciaristi din cadrul Biroului de Investigatii Criminale-linia de munca Furturi din Patrimoniu l-au depistat si condus la sediul Politiei Municipiului pe R.E. 17 ani, din municipiul Galati, suspectat de comiterea mai multor infractiuni.

Politistii i-au stabilit acestuia ca, in perioada 15.05.2013-3.07.2013, profitand de neatentia partilor vatamate, a patruns, pe usa de acces inchisa, dar neasigurata, in cinci locuinte situate pe raza municipiului Braila, de unde a sustras bani si bijuterii din aur, in valoare de 12.500 de lei.

Valoarea totala a prejudiciului creat este de 14.500 de lei.

Politistii au gasit bijuteriile sustrase la o casa de amanet din orasul Tecuci, judetul Galati, de unde urmeaza sa fie recuperate si inapoiate partii vatamate.

Fata de minorul in cauza a fost dispusa inceperea urmaririi penale, pentru comiterea infractiunilor de violare de domiciliu si furt, fiind retinut pe baza de ordonanta, pentru 24 de ore, si incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al I.P.J. Braila.

Astazi, 5 iulie a.c., va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere de arestare preventiva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-