Published On: mar, Iul 16th, 2013

EXCLUSIV: Minora “disparuta” la Mircea Voda a plecat de bunavoie cu un paznic de vaci in Vrancea

Share This
Tags

Valentina ParlogIn data de 15 iulie, Sarbu Ionela, o localnica din Micea Voda, a reclamat la Postul de Politie din comuna faptul ca fiica sa, Parlog Vali, in varsta de 16 ani, a parasit voluntar domiciliul, cu o zi in urma, la orele 7.30.

Minora i-a spus mamei ca se duce pana la un vecin pentru a-l ajuta la treburile gospodaresti, insa aceasta nu s-a mai intors. Se pare ca tanara, in drum spre locul unde i-a spus mamei ca trebuie sa ajunga, s-a intalnit cu iubitul ei, Oprisan Mihaita, de 23 ani, care locuieste tot in Mircea Voda.

Oprisan lucra ca paznic de vaci, pe izlazul comunal, unde satenii isi tineau animalele. Acesta este locul unde cei doi tineri s-au cunoscut.

Mama disparutei a declarat in exclusivitate pentru Infobraila faptul ca fiica sa era o fata linistita, insa care din cauza situatiei materiale precare a familiei avea foarte multe neajunsuri. Din primele informatii se pare ca minora se afla impreuna cu iubitul ei in judetul Vrancea, unde baiatul are niste rude.

Tatal fetei este originar din comuna Dedulesti, insa nu locuieste la domiciul Ionelei Sarbu, cei doi avand in trecut o relatie de concubinaj, din care a rezultat Vali.

Politia Braila mentioneaza ca iubitul tinerei este casatorit si are doi copii.

Parlog Vali era imbracata la momentul parasirii domiciliului cu pantaloni scurti si tricou rosu. Fata are 1,65 m, 40-45 kg, conditie atletica, ochi caprui, par saten vopsit roscat, tuns pana la nivelul umerilor si fata ovala.

Comentarii

comentariu

About the Author

-