Published On: Soare, Iul 28th, 2013

EXCLUSIV: Iuliana Tudor printre molozul de pe faleza. Vedeta TVR la un pas de accidentare, inainte de transmisia live

Share This
Tags

In prima seara a Festivalului International “Cantecul de dragoste de-a lungul Dunarii”, desfasurat la Braila, gazda evenimentului, vedeta TVR Iuliana Tudor, a intampinat mari dificultati inainte de a intra in transmisia live. Aflandu-se in spatele scenei, unde echipa televiziunii nationale se ocupa de ultimele retusuri in ceea ce priveste make-up-ul moderatoarei, la doar cateva minute de intrarea in direct, Iuliana Tudor a fost la un pas de a-si rupe tocurile si a se accidenta.

Pe Esplanada Dunarii, frumoasa satena, in varsta de 36 de ani, a fost nemultumita de modul in care urma sa apara in direct, aceasta fiind nevoita sa transmita printre gramezi de moloz. Extrem de decenta si lipsita de ifose, Iuliana Tudor i-a spus tehnicianului TVR, ca ar fi fost bine “sa aducem o lopata sa luam molozul de aici”.

Pe pagina oficiala de Facebook, vedeta a postat o poza din timpul pregatirilor pentru transmisiunea live, insa in care nu apar mormanele de pietris.

Cu toate ca autoritatile locale au precizat faptul ca vor amenaja zona pentru ca atat concurentii, cat si spectatorii sa participe si sa asiste la eveniment intr-un cadru cat mai placut, se pare ca nu s-au gandit si la momentul in care Iuliana Tudor urma sa apara pe postul public, avand in spate Dunarea.

Gramezile de moloz si drumul plin de pietre i-au dat mari batai de cap moderatoarei, aceasta fiind nevoita sa faca slalom printre ele si sa fie foarte atenta ca tocul sandalelor sa nu-i ramana intepenit, ferindu-se de o accidentare

Dupa momentele neplacute prin care a trecut inainte de inceperea spectacolului, Iuliana Tudor s-a rasfatat cu “Placinte brailene, la cuptor”, despre care a spus ca sunt delicioase.

Comentarii

comentariu

About the Author

-