Published On: mar, Iul 23rd, 2013

EXCLUSIV: Interlopul Relu Profesoru retinut de IPJ Braila. Urmeaza sa fie predat autoritatilor spaniole

Share This
Tags

OLYMPUS DIGITAL CAMERAInterlopul brailean Aurel Banica, alias Relu Profesoru, a fost retinut in aceasta dimineata, la orele 10.00, de catre politistii de la Biroul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale.

Relu a fost identificat in urma unei actiuni de depistare a persoanelor urmarite in temei legal, pe numele acestuia existand un Mandat European de Arestare, emis de autoritatile judiciare din Spania.

Interlopul a fost condus la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Galati, care a dispus masura retinerii, pe o durata de 24 de ore, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva din cadrul IPJ Galati.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aurel Banica va fi prezentat, in cursul zilei de maine, instantei de judecata competenta pentru emiterea mandatului de arestare preventiva provizoriu, in vederea predarii braileanului autoritatilor spaniole.

In anul 2004, Relu Profesoru, impreuna cu alte 5 persoane, a patruns, fara drept, in locuinta unei familii din localitatea Roses din Spania, agresandu-i si deposedandu-i de bunuri si valori.

Comentarii

comentariu

About the Author

-