Published On: joi, Iul 25th, 2013

EXCLUSIV: Epopeea politistului comunitar la final. Gheorghi Obreja este noul prefect al Brailei

Share This
Tags

obrejaNumirea lui Gheorghi Obreja in functia de prefect al judetului Braila este oficiala. In Monitorul Oficial a fost publicata hotararea “privind incetarea exercitarii, cu caracter temporar, a functiei publice de prefect al judetului Braila de catre doamna Marcu Mihaela”, dar si hotararea “privind exercitarea, cu caracter temporar, in conditiile legii, a functiei publice de prefect al judetului Braila de aătre domnul Obreja Gheorghi”.

Decizia a fost aprobata in data de 19 iunie, cand a fost dezvaluita in exclusivitate de ziarul Infobraila, insa a intrat in vigoare abia miercuri, 24 iulie, dupa ce a fost publicata in Monitorul Oficial.

Toti demnitarii si sefii administratiei publice locale au criticat in termeni duri o posibila schimbare a lui Marcu din functia de reprezentant al Guvernului in judetul Braila, calificand aceasta incercare drept un troc politic ce ii sfideaza pe braileni si care pune la indoiala independenta institutiei prefectului.

Numirea vine dupa un amplu scandal mediatic care l-a avut in centru pe Obreja, cel care a incercat sa isi obtina statutul de functionar public angajandu-se ca politist comunitar in comuna brasoveana Tarlungeni. Schimbarea Mihaelei Marcu, unul dintre cei mai buni prefecti pe care i-a avut Braila, a fost adusa in discutie, imediat dupa ce fostul senator PP-DD, Mihai Danut a preluat conducerea Partidului Conservator Braila.

Se pare ca, in goana dupa fotoliul de la etajul I al Palatului Administrativ, fostul conservator a trecut de probele impuse de activitatea de politist comunitar si incepand de astazi, fostul lider PC este noul prefect al Brailei.

Comentarii

comentariu

About the Author