Published On: mie, Iul 24th, 2013

Domeniul constructiilor – cel mai primejdios sector de activitate

Share This
Tags

constructorLa nivel national, 67 de accidente de munca s-au inregistrat in primele sase luni ale acestui an.

Din nefericire trei dintre accidente au fost mortale, victime fiind doi muncitori în constructii si un silvicultor. Sectoarele in care au fost inregistrate cele mai multe accidente de munca sunt: fabricarea autovehiculelor de transport rutier, a remorcilor si semiremorcilor-10 accidente, prelucrarea lemnului, fabricarea produselor din lemn si pluta, fabricarea produselor din paie si din alte materiale vegetale impletite-9 accidente, constructii de cladiri-6 accidente, transporturi terestre si transporturi prin conducte -5 accidente.

La nivelul Municipiului Braila, au fost inregistrate 31 de accidente de munca, dintre care doua s-au soldat cu moartea victimelor. Aceasta este concluzia unui raport de activitate in  primele 6 luni din acest an, al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Braila.

Sectoarele economice  cu cele mai multe accidente sunt constructiile-6 accidente si reparatii nave – 4 accidente. Varsta persoanelor accidentate este cuprinsa intre 30 si 50 de ani si care au o experienta de munca de pana in zece ani.

Comentarii

comentariu

About the Author

-