Published On: mie, Iul 10th, 2013

DJTS Braila organizeza tabere pe perioada vacantei de vara

DJTS BRAILADirectia Judeteana pentru Tineret si Sport Braila a organizat o tabara sociala pentru copiii si tinerii institutionalizati aflati in centre de plasament/rezidentiale. Aceasta se desfasoara in centrul de agrement Cozla din judetul Neamt, in seria 08-13 iulie 2013 si cuprinde 44 de participanti selectati de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila (conform ordinelor Ministrului Tineretului si Sportului nr.408/28.03.2013 si nr.708/10.06.2013).

De asemenea, DJST Braila a organizat o tabara pentru persoane cu dizabilitati (conform ordinului Ministrului Tineretului si Sportului nr.409/28.03.2013) la care au participat copii si tineri selectati de la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva si alte unitati scolare din municipiul Braila. Tabara s-a desfasurat la centrul de agrement Râu Sadului din judetul Sibiu, in perioada 26 iunie – 01 iulie 2013. La aceasta tabara au participat un numar de 42 de persoane.

In perioada urmatoare, Ministerul Tineretului si Sportului prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila va organiza pentru copii si tineri tabere nationale si tematice. Tematica, perioada desfasurarii, locatiile, formularele de inscriere (regulamentele de tabara) si normele metodologice privind organizarea acestor tabere se gasesc pe website-ul Ministerului Tineretului si Sportului la adresa www.mts.ro/tabere.

Ministerul Tineretului si Sportului prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila organizeaza, de asemenea, pentru copii si tineri tabere de odihna in centrele de agrement aflate in reteaua ministerului si in locatiile agentilor privati acreditati de minister. Oferta nationala si celelalte informatii de interes general se gasesc pe website-ul Ministerului Tineretului si Sportului la adresa www.mts.ro/tabere.

Persoanele interesate pentru a organiza tabere nationale, tematice si de odihna pentru copii si tineret pot obtine informatii suplimentare de la Compartimentul Tineret din cadrul DJST Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-