Published On: lun, Iul 8th, 2013

Depistati in trafic cu nereguli, de politisti

Share This
Tags

politisti in trafic 2 copy*Circula fara autorizatie*

In noaptea de sambata spre duminica, politisti de la Sectia 1 de Politie Rurala Braila l-au depistat in trafic, pe strada Brazdei, din comuna Maxineni, pe M.Bebi (29 de ani), din comuna Maxineni, in timp ce conducea autoturismul, avand autorizatia de circulatie provizorie expirata.

Politistii i-au ridicat placutele cu numarul de inmatriculare provizoriu si a autorizatiei eliberata la data de 7.06.2013, si i s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

* Conducea sub influenta bauturilor alcoolice *

Duminica dimineata, la orele 7:00, politisti de la Biroul Rutier l-au depistat in trafic, pe Calea Calarasilor, pe M.Dumitru (52 de ani), din municipiu, in timp ce conducea o autoutilitara, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea 0,68 mg/l alcool pur in aerul expirat, si a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

In cauza s-a intocmit dosar penal.

Tot duminica, la orele 19:30, politisti de la Serviciul Rutier l-au depistat in trafic, pe strada Brailei, din comuna Viziru, pe D.Stefanica (23 de ani), din comuna Bordei Verde, in timp ce conducea autoturismul, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand ca avea 0,66 mg/l alcool pur in aerul expirat, a fost condus la spital unde i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii cu exactitate a gradului de alcoolemie si i s-a  intocmit dosar penal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-