Published On: lun, Iul 29th, 2013

Debarcarea din CJ: Musceleanu mai trage doi consilieri judeteni PP-DD dupa el

Share This
Tags

Musceleanu GabrielIn sedinta Consiliului Judetean Braila din data de 28 iunie, consilierii judeteni au aprobat scoaterea de pe ordinea de zi a proiectului care viza debarcarea lui Gabriel Musceleanu, fost membru PP-DD, din CJ. Presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu, si alti 5 consilieri judeteni s-au abtinut de la vot.

Tot atunci, consilierii judeteni Steliana Eftimie si Vasile Anghelache au anuntat ca se rup de grupul PP-DD din CJ Braila si ca vor forma, impreuna cu Musceleanu, un grup independent.

“Urmare a solicitarii inregistrata la Consiliul Judetean Braila sub numarul 6104/5.06.2013, am luat la cunostinta hotararea consilierilor judeteni Vasile Anghelache, Gabriel Musceleanu si Eftimie Steliana de a constitui un grup separat de consilieri in cadrul Consiliului Judetean Braila, grupul fiind condus de domnul Musceleanu Gabriel”, a anuntat la acel moment Stancu.

In sedinta de miercuri, 31 iulie, se va discuta din nou debarcarea din CJ a lui Musceleanu, insa de data aceasta la pachet cu ceilalti fosti PP-DD-isti, Eftimie si Anghelache.

Comentarii

comentariu

About the Author