Published On: lun, Iul 1st, 2013

Cu Oltchim in Liga si apoi cu HC Oltenia

Oltchim campioana 2013Conducerea clubului Oltchim Ramnicu Valcea a decis sa inscrie echipa in Liga Nationala ca apoi sa ii cedeze locul celor de la HC Oltenia. Aflat in insolventa, CS Oltchim pastreaza palmaresul si patrimoniul, activul si pasivul financiar acumulat pana la data predarii, inclusiv restantele financiare fata de sportive si antrenori.

Dupa ce echipa va prelua locul de Liga Nationala, isi va schimba denumirea in HCM Rm.Valcea, un nume reprezentativ pentru oras. Jucatoarele care mai erau sub contract cu Oltchim vor negocia cu HCM Oltenia.

Echipa din Valcea risca sa ramana fara jucatoare si se vede nevoita sa apeleze la tinere handbaliste de la Energetic si Centru National de Excelenta. Jucatoarele care se mai afla inca sunt contract cu Oltchim Ramnicu Valcea vor negocia cu noul club, HC Oltenia, insa este greu de crezut ca Managarova, Babeanu, Buceschi sau Safla vor ramane la Valcea, avand in vedere ca au oferte de la mai multe cluburi din tara. Buceschi este dorita inapoi la Baia Mare iar Safta are oferte de la 3 echipe din tara.

De asemenea primarul a precizat faptul ca presedintele noului club din Valcea va fi Toma Plesa iar antrenoarea echipei va fi fosta mare jucatoare a Chimistului, Maria Torok Duca.

Comentarii

comentariu

About the Author

-