Published On: Dum, iul. 7th, 2013

Cristian Preda a fost suspendat din PDL

cristian preda-politicaEuroparlamentarul Cristian Preda a fost suspendat din PDL, sambata, cu 345 de voturi pentru, 182 de voturi impotriva si 34 de voturi nule, de catre membrii CNC al PDL.

“Regret victoria spiritului cazon in fata libertatii, vreau sa le multumesc celor care m-au sustinut. Imi iau un ragaz, pentru a reflecta la drumul pe care vreau sa merg inainte”, a spus, europarlamentarul Cristian Preda.

Anterior, Preda declarase ca aprobarea suspendarii sale de catre CNC ar fi o nedreptate “insuportabila” si ca in acest caz se va desparti de formatiunea democrat-liberala pentru “mai mult de sase luni”.

“Daca se va aproba, nedreptatea va fi insuportabila, mi-e teama ca in acest caz ne despartim si ca va dura mai mult de sase luni pana sa ne regasim”, le-a spus Preda membrilor CNC al PDL, remarcand ca propunerea sa de suspendare vine la un an de cand “o majoritate parlamentara agresiva l-a suspendat pe presedintele Traian Basescu”.

Vasile Blaga a spus ca perioada de suspendare a lui Preda va fi de patru luni, pentru ca decizia se aplica de la momentul hotararii BPN.

Comentarii

comentariu

About the Author

-