Published On: mie, Iul 31st, 2013

Copac smuls din radacina pe strada Plevnei

Share This
Tags

copac smulsCodul galben care se anuntase ca se va instala si in judetul Braila, in data de 30 iulie, incepand cu ora 15:00 a intrat in vigoare, aversele torentiale si vantul puternic punand stapanire pe intreg orasul.

Furtuna care nu a durat nici 10 minute a facut ravagii pe strada Plevnei, un copac urias a fost smuls din radacina si a cazut peste o masina. “A fost iadul pe pamânt, un copac mare a cazut peste masina mea pe care tocmai am scos-o din service. Sunt disperata, a venit ISU, a venit Politia, dar, deocamdata, nu se stie ce-i de facut. Batea vântul atât de tare încât am crezut ca ne smulge acoperisul de pe case. N-avem nici curent în acest moment, ca s-a rupt si un stâlp de înalta tensiune”, a declarat o victima a furtunii.

In urma vantului puternic, a cazut de asemenea un copac, pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza, in dreptul Colegiului National “Nicolae Balcescu”, dar conform declaratiilor purtatorului de cuvant ISU Braila cele mai mari probleme sunt pe strada Plevnei, unde curentul nu mai functiona, firele de inalta tensiune fiind rupte.

Comentarii

comentariu

About the Author

-