Published On: mar, Iul 2nd, 2013

Competitie de inot intre politistii braileni

1 (2)Sambata, 29 iunie, s-a desfasurat la Braila concursul de inot “Cupa Invingatorului“, eveniment sportiv initiat de antrenorul Emanuela Vasile, angajat al Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

In sprijinul initiativei sportivei, care isi dedica timpul liber educarii copiilor pentru o viata sanatoasa, au venit Liceul cu Program Sportiv Braila, Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual din MAI-Biroul Teritorial Braila,  Fundatia PITICOT Galati, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Braila si Clubul Sportiv Municipal Braila.

La concurs au participat  politisti ai Inspectoratului de Politie Judetean Braila, copii ai acestora, precum si copii din comunitate inscrisi la diferite cluburi sportive de inot.

Prezentatorul manifestarii a fost profesor-antrenor Cristian Draghita, din cadrul Liceului cu Program Sportiv Braila, care, similar unui realizator experimentat de televiziune, a imbinat momentele solemne cu aforismele si cugetarile, cu impresii ale micilor participanti si cu emotiile parintilor veniti sa-si sustina copiii.

Cu mic, cu mare, copiii au asteptat cu nerabdare fluierul de start. Cei dintai au evoluat copiii prescolari, care, cu colac sau centuri, au aratat celor prezenti cat de minunat este sa practici acest sport. Politistii braileni,  profesionisti sau amatori in acest sport s-au numarat printre participantii la acest concurs, demonstrand, prin propriul exemplu, ca sportul este benefic indiferent de varsta. Dintre inotatorii profesionisti cu care Inspectoratul de Politie Judetean Braila se mandreste, reprezentand cu onoare institutia la Campionatul Mondial de Inot al Politistilor, desfasurat in Kuweit, in anul 2012, ii amintim pe inspector de politie Prioteasa Laurentiu si subinspector de politie Belciugan Angelo. Alaturi de acestia, urmatorii politisti: comisar-sef  Neagu-Carmen Adrian, subinspector Chituleasa Andrei, inspector Cornea Marcel, agent principal Ionescu Silviu, agent principal adjunct Iconaru Gigi si comisar Zullas George, au inteles sa imbine cariera cu practicarea acestui sport acvatic.

Toti iubitorii de sport, participanti ai concursului “Cupa Invingatorului” au fost rasplatiti, prin grija initiatorului-antrenor Emanuela Vasile, cu diplome si medalii, toti avand prilejul sa se situeze pe locul I al podiumului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-