Published On: lun, Iul 22nd, 2013

CNADR – o noua autostrada de milioane de euro

Share This
Tags

autostradaCNADR vrea sa contracteze lucrari de proiectare si constructie a autostrazii Sebes – Turda, proiect cu o lungime totala de 70 de kilometri si o valoare estimata la 560 milioane euro, fara TVA.

Proiectul este impartit in patru loturi, avand lungimi de 17 kilometri (valoare estimata de 627,3 milioane lei), 24,2 km (736 milioane lei), 12,4 km (532 milioane lei) si 16,3 km (585,7 milioane lei).

Valoarea estimativa  a contractului include si procentul de 10% reprezentand cheltuieli diverse si neprevazute, se arata intr-un comunicat al CNADNR.

Lucrarile sunt finantate cu bani europeni, din Fondul de Coeziune (85%), si de la bugetul de stat, iar termenul pentru finalizarea acestora este de 70 de luni de la data atribuirii.

Acordurile vor fi incheiate prin licitatie deschisa, pentru pretul cel mai scazut. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare a fost fixat la 12 septembrie.

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastrucura, Daniel Sova,  a declarat  ca aceasta autostrada trebuie finalizata pana in 2016.

Comentarii

comentariu

About the Author

-