Published On: lun, Iul 1st, 2013

Cibu este mandru ca APAN a castigat licitatia la Caporal Musat

cibu draghincescuCastigarea licitatiei de catre firma APAN, in ceea ce priveste realizarea unui centru comercial a carui activitate va fi una strict comerciala, spatii de petrecere a timpului liber, zone de alimentatie publica, zona dedicata copiilor si circulatii pietonale largi, controversele au prins contur. Tinand cont de faptul ca in urma cu o luna singurul investitor interesat de acest proiect era gigantul Cora.

Fostul primar al municipiului Braila, Constantin Cibu a declarat ca autoritatile trebuie sa vina in ajutorul firmei brailene, astfel incat, proiectul sa fie un succes pentru municipiul nostru.

“Este un lucru foarte bun! Este laudabil ca o firma din Braila sa-si asume o investitie atat de serioasa. Un motiv in plus ca ei sa fie ajutati de autoritati”, a declarat Constantin Cibu.

Desi a fost impotriva acestui proiect, inca de la inceput, consilierul local Simona Draghincescu nu a dorit sa faca declaratii pe aceasta tema.

“Stiu ca a licitat doar APAN, mai multe nu stiu, eu oricum am fost impotriva de la inceput”, a declarat Simona Draghincescu.

Pe langa obiectivele mentionate, proiectul prevede in zona intersectiei Calea Calarasilor cu strada Celulozei un sens giratoriu, plus o sosea care sa strabata unitatea militara pentru a face legatura cu Soseaua Buzaului. Tot pe cheltuiala APAN se va face si Planul Urbanistic Zonal pentru zona respectiva si vor fi demolate toate corpurile de cladiri existente pe terenul fostei unitati militare, iar materialele reciclabile se predau municipalitatii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-