Published On: lun, Iul 15th, 2013

CF Braila a amanat reunirea lotului. Echipa nu mai are finantare

Share This
Tags

CF Braila netEchipa de fotbal, CF Braila urma sa se reuneasca astazi dupa-amiaza insa fotbalistii au fost anuntati ca nu va avea loc reunirea.

In cadrul ultimei sedinte a Consiliului Judetean, presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu a adus in discutie atentionarile facute de Curtea de Conturi in ceea ce priveste CF Braila.

“Nu pot sa risc ca in urma deciziilor luate in plen, consilierii judeteni sa sufere. Nu pot permite sa se puna sechestru pe bunurile consilierilor. Am hotarat sa-mi iau mainile de pe echipa de fotbal”, declara Stancu la acel moment.

Pe ordinea de zi de la sfarsitul acestei luni se va afla un proiect de hotarare privind retragerea finantarii de catre Consiliul Judetean a echipei de fotbal CF Braila. Astfel, CF Braila va ramane fara finantare, fotbalistii nestiind incotro sa se orienteze.

Cu toate ca astazi fotbalistii trebuiau sa inceapa pregatirea pentru noul sezon, reunirea s-a amanat pentru saptamana viitoare.

* Suporterii sunt alaturi de echipa *

Tot mai multi suporteri sunt alaturi de echipa si incearca, atata cat le sta in putinta sa o ajute. Pe site-ul de socializare Facebook, apar tot mai multe grupuri de sustinere a echipei. Un grup care a atras atentia suporterilor braileni este “Salvati CF Braila”. Acolo fanii celor de la CF Braila incearca sa gaseasca solutii pentru salvarea echipei.

Pe acea pagina unul dintre suporteri a postat cheltuielului unui club din zona superioara a Ligii a II-a – locurile 3-8 acestea fiind: Contracte jucatori, staff tehnic si medical: 400.000 de euro, prime de joc: 140.000 de euro, cantonamente: 35.000 de euro, hrana/servicii medicale: 45.000 de euro, deplasari: 15.000 euro, organizarea jocurilor: 25.500 de euro, echipament sportiv: 17.000 de euro, diverse (audit pentru licentiere, chirii, protocol etc.): 35.000 euro, centrul de juniori: 70.000 de euro, taxe si impozite: 100.000 de euro, un total pe sezon de circa 900.000 de euro.

Conducerea echipei a decis sa amane reunirea lotului tocmai pentru ca  pana in momentul de fata nu stiu exact daca vor avea  parte de finantare in noul sezon sau nu. Cel mai tarziu, fotbalistii braileni se vor intalni lunea viitoare cand probabil vor avea si un raspuns clar din partea conducerii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-