Published On: vin, Iul 12th, 2013

CET Braila va debransa fortat peste 700 de abonati de la sistemul public de termoficare

Share This
Tags

cet brailaSistemul public de termoficare CET Braila, a luat o decizie destul de neplacuta pentru abonatii casnici care vor fi debransati fortat in aceasta vara, pentru ca operatorul sa-si reduca si sa-si controleze pierderile financiare.

Conform hotararii de Consiliu Local Municipal, ar urma sa fie inchise 33 de puncte termice care includ  697 de apartamente, plus sase centrale termice, cu un numar de 31 apartamente, in total 728 de apartamente. Totusi, pentru familiile care vor fi debransate fara voia lor, conducerea municipalitatii va lua in calcul posibilitatea acordarii unui sprijin financiar pentru achizitia unei centrale de apartament.

Dar abonatii casnici nu sunt singurii la care va renunta CET, deoarece vor fi debransati si mari abonati institutii publice, precum Prefectura, Finantele Publice locale, Arhivele Nationale, unitati militare, inclusiv unitati de invatamant.

Zonele care au creat probleme financiare in toamna trecuta, operatorului CET SA Braila au fost cu precadere Vidin si Progresul, alaturi de alte cateva zone mai mici din oras.

Astfel, au fost debransate fortat 200 de apartamente, pentru care s-a acordat un sprijin direct de 1.800 lei pentru o centrala murala si 800 de lei pentru cumpararea unui convector.

Comentarii

comentariu

About the Author

-