Published On: mie, Iul 10th, 2013

Cererea lui Becali a fost respinsa

Gigi BecaliCererile lui Gigi Becali si Dumitru Cioflina de schimbare a regimului de detentie din semideschis in deschis au fost respinse iar hotararea instantei este definitiva.

La judecarea cererii sale, Becali a aratat in fata instantei ca indeplineste conditiile legale pentru a avea un regim de detentie deschis si ca vrea sa poata merge la munca, nu sa fie transportat cu duba toata ziua.

Finantatorul Stelei a spus ca in continuare ar fi donat bani, cel putin pentru spitalul de oncologie pentru care strange bani Dan Puric, dar si pentru un azil de batrani care era in proiectul ministrului pentru IMM si Turism, Maria Grapini. Becali a precizat ca, desi doreste, nu poate face actele de donatie pentru ca ii lipseste un telefon mobil, cu care ar putea face demersurile financiare si logistice pentru sustinerea acestor doua proiecte caritabile.

El a mai spus ca populatia Romaniei l-a votat in numar considerabil si ca judecatorii nu au de ce sa se teama in legatura cu restrangerea restrictiilor in cazul regimului sau de detentie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-