Published On: vin, Iul 12th, 2013

Cercetati pentru furt calificat

Share This
Tags

furt din autoIeri, 11 iulie a.c., C.Adrian, 21 de ani), din satul Lanurile, comuna Viziru, a reclamat la Postul de Politie Comunal Viziru faptul ca, in ziua de 8 iulie a.c., in jurul orelor 17:00, consateanul U.Marian, 33 de ani i-a sustras din autoturism, care se afla parcat pe o strada din localitate, un telefon mobil in valoare de 200 de lei.

Politistii au efectuat cercetari si in cauza au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, continuandu-se verificarile pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

* Au furat bara de protectie de la un autoturism *

In ziua de 4 iunie a.c., V.Ionut, 26 de ani, domiciliat fara forme legale in municipiul Braila, a reclamat la Politie faptul ca, in noaptea de 3 spre 4.06.2013, in jurul orelor 2:30, persoane necunoscute au sustras prin demontare bara protectie de la autoturismul sau, care se afla parcat pe strada G-ral David Praporgescu, din Braila.

Politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale au efectuat cercetari in teren si, in ziua de 11 iulie a.c., i-au identificat pe principalii suspecti. Acestia sunt B.Daniel, 19 ani, P.Madalin, 19 ani si T.Catalin, 24 de ani, toti din Braila.

Impotriva acestora s-a inceput urmarirea penala sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat si se continua cercetarile pentru stabilirea intregii activitati infractionale si recuperarea prejudiciului cauzat.

* S-au “servit” din curtea vecinului *

In urma cercetarilor efectuate de politisti de la Sectia 1 de Politie Rurala Braila si Postul de Politie Comunal Vadeni in cauze inregistrate in evidente cu autori necunoscuti au fost identificati N.Ionut, 22 de ani, din comuna Vadeni, si C.Ionel, 42 de ani, din orasul Isaccea, judetul Tulcea, carora li s-a probat ca in noaptea de 31 mai spre 1 iunie a.c., au sustras un bazin metalic si mai multe bunuri din curtea lui I.Costica, din comuna Vadeni.

Prejudiciul a fost recuperat integral si predat partii vatamate, iar cei doi sunt cercetati pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-