Published On: mar, Iul 30th, 2013

Centrul de Tineret Braila deschide 3 puncte de voluntariat pentru tineri

Share This
Tags

voluntariIntr-un comunicat de presa trimis de Centrul de Tineret Tinklub Braila, se arata faptul ca pe data 31 iulie va deschide trei puncte de informare Serviciul European de Voluntariat pentru tineri.Partrenerii Centrul de Tineret Tinklub Braiala sunt: A.J.O.F.M. Braila si Biblioteca Judeteana “Panait Istati”. Centrul de Tineret Tinklub Braila este o organizatie ne-guvernamentala care ofera servicii si programe pentru tineret, nu numai organizatiilor de tineret ci si tinerilor din comunitate. In prezent Centrul are trei proiecte SEV in derulare finantate de Comisia Europeana iar in cadrul centrului isi desfasoara activitatea 8 voluntari SEV.

Punctele de informare SEV au rolul de a aduce la cunostinta tinerilor existenta Serviciului European de Voluntariat si oportunitatile pe care le ofera.  Acestia pot afla in ce consta un stagiu de voluntariat SEV intr-o alta tara si cum pot beneficia de el chiar de la voluntarii care desfasoara un astfel de stagiu  in cadrul Centrului de Tineret Tinklub Braila.

Acestia au preciazat ca  locatiile in care se vor deschide punctele de informare SEV sunt puse la dispozitie de partenerii nostri: Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila, Biblioteca Judetena Panait Istrati iar al treilea punct de informare va fi dechis la sediul  Centrului de Tineret Tinklub. Incepand cu ora 9:00 va fi  deschis primul punct de informare in incinta A.J.O.F.M. Braila si va continua la orele 11:00 cu cel de-al doilea punct de informare in interiorul Bibliotecii Judetene finalizand la orele 13:00 cu Centrul de Tineret Tinkub.

Din acest  proiect fac parte cei trei voluntari SEV: Lisa din Germania, Jackrite din Franta si Rui din Portugalia.

Comentarii

comentariu

About the Author

-