Published On: lun, Iul 22nd, 2013

Catherine, ducesa de Cambridge, a intrat in travaliu

Share This
Tags

ducesa_kateCatherine, sotia printului William, insarcinata cu primul copil al cuplului, care va ocupa locul al treilea in ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, a fost internata luni dimineata la maternitatea St. Mary din Londra, a anuntat Palatul Kensington.

Ducesa de Cambridge, in varsta de 31 de ani, a sosit cu automobilul de la Palatul Kensington, insotita de sotul ei, printul William, care a anuntat ca va fi alaturi de sotia sa la nasterea bebelusului.

Catherine va fi asistata la nastere de unul dintre cei mai mari specialisti, inclusiv actualul medic ginecolog al reginei, Alan Farthing.

Cuplul britanic nu stie deocamdata daca va avea baiat sau fetita. Kate a mers la spital cu o masina, insotita de William.

Pe 3 decembrie 2012, la peste un an si jumatate de la nunta lor somptuoasa, printul William si sotia sa, Catherine, au anuntat ca vor avea primul lor copil, viitorul mostenitor al tronului Marii Britanii, iar aceasta veste era asteptata cu infrigurare si speranta, de multe luni, de intregul regat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-