Published On: mar, Iul 23rd, 2013

Cata incredere poti avea in el, in functie de zodia lui

Share This
Tags

horoscop_lunar copyBerbec. Impulsivitatea sa este vinovata adesea pentru multe decizii gresite pe care le ia, de multe ori pe loc, instant, fara sa intrebe sau sa te consulte.

Barbat din Taur este demn de multa incredere si asta pentru ca de multe ori ceea ce spune aia si face. Iar daca promite ceva, va face tot posibilul sa se tina de cuvant.

Gemeni. Chiar daca nu vrea sa faca rau, este posibil ca de multe ori sa-si uite promisiunile, sa se razgandeasca sau pur si simplu sa nu mai aiba chef sa faca ceva anume. Nu te baza prea mult pe el!

Rac. Pentru ca este o persoana sentimentala si sensibila, stie cat de rau poate face o promisiune incalcata. Nu vrea sa dezamageasca, de aceea nu iti va trada increderea pe care o ai in el.

Leu. Se poate lasa dus de val, de propriile dorinte, uitand ca cineva depinde de el sau ca si-a pus increderea in el. De aceea, trebuie sa fii prudenta cu acest nativ.

Nativul din Fecioara este responsabil si serios, mai ales cand vine vorba de viata in doi si relatia voastra. Foarte rar se poate intampla sa-ti zdruncine increderea pe care o ai in el.

Balanta. Mai ales in privinta deciziilor importante, acest barbat te-ar putea dezamagi. Iti poti pierde increderea in el din aceasta cauza.

Barbatul din Scorpion este unul dintre cei mai constiinciosi nativi ai zodiacului cand vine vorba de respectarea promisiunilor si indeplinirea responsabilitatilor pe care si le-a asumat.

Sagetator. Ar putea sa te dezamageasca si sa-ti tradeze increderea pe care o ai in el pentru ca se lasa uneori condus de impulsivitate si purtat de val.

Capricorn. Poti avea incredere in el, pentru ca va incerca intotdeuna sa fie o persoana de cuvant. Nu vrea sa-i dezamageasca sub nicio forma pe cei pe care ii iubeste.

Varsatorul este cea mai stabila zodie de aer. Este hotarat, stie ce vrea si iti va spune direct, ceea ce reduce semnificativ riscul de a-ti trada increderea pe care o ai in el.

In barbatul din Pesti nu ar trebui sa-ti pui toata increderea pentru ca risti ca apoi sa regreti. Se razgandeste usor si de multe ori spune ceva si face altceva.

Comentarii

comentariu

About the Author

-