Published On: Soare, Iul 21st, 2013

Bronz pentru Ungureanu la categoria 48kg, la Grand Slam Moscova

Share This
Tags

Monica UngureanuSportiva Monica Ungureanu a castigat, sambata, medalia de bronz la categoria 48 de kilograme, la Grand Slam Moscova, competitie din calendarul IJF dotata cu premii totale de 154.000 de dolari.

Monica Ungureanu a debutat cu o victorie in grupa A, in fata rusoaicei Irina Dolgova, dar a cedat apoi in lupta cu Sarah Menezes (Brazilia), care a castigat grupa A. Ungureanu a intrat in recalificari, in care a trecut de Amelie Rosseneu (Belgia) si de Charline Van Snick (Belgia), cucerind medalia de bronz.

Van Snick o invinsese in grupa C pe Carmen Bogdan, sportiva tricolora intrand si ea in recalificari, dar ratand inca din prima lupta, cu rusoaica Lusine Avakyan, castigatoarea celei de-a doua medalii de bronz.

La categoria 52 de kilograme, Andreea Chitu a obtinut doua victorii in grupa A, dar a fost invinsa in semifinale, de Jaana Sundberg (Finlanda), pierzand apoi si lupta pentru medalia de bronz, in fata lui Gili Cohen (Israel). Cohen o eliminase in turul doi al grupei D si pe sportiva noastra, Andreea Ionas.

In aceeasi faza, dar la categoria 57 de kilograme, in grupa A, a pierdut si Loredana Ohai, in fata sportivei braziliene Rafaela Silva.

La Grand Slam Moscova, medalia de aur este rasplatita cu 5.000 de dolari, cea de argint cu 3.000 de dolari, iar cele doua de bronz, cu cate 1.500 de dolari, fondul total de premiere al competitiei fiind de 154.000 de dolari.

Comentarii

comentariu

About the Author

-