Published On: joi, Iul 18th, 2013

Brailence disparute de la domiciliu, cautate de politie

Share This
Tags

HUSEIN NEDELEAIn ziua de 17 iulie a.c., la orele 9:00, H.Tanase, din comuna Sutesti, a sesizat la Postul de Politie Comunal Sutesti faptul ca sotia sa, Husein Nedelea, in varsta de 65 ani, a disparut de la domiciliu din data de 30.06.2013, cand a plecat de buna voie de acasa si nu a mai revenit.

Conform anchetei incepute de politisti s-a stabilit ca femeia a plecat de la domiciliu, probabil, pentru ca a contractat credite fara stirea sotului si nu le-a putut achita.

Semnalmente: inaltime 1,70 m, greutate 70 kg, ochi albastri, fata ovala, par alb, corpolenta atletica, fara semne particulare.

Deoarece in momentul plecarii, femeia a luat din casa mai multe articole de imbracaminte, nu s-a putut stabili cu ce era imbracata la data disparitiei. Nu sufera de afectiuni psihice.

Tot ieri, la orele 19:00, T.Ilie, din satul Batogu, comuna Ciresu, a sesizat la Politie, apeland numarul pentru urgente 112, faptul ca sora sa, Turcu Simona, in varsta de 16 ani, a plecat de acasa si nu a mai revenit, lasand un bilet parintilor din care rezulta plecarea voluntara.

TURCU SIMONAIn urma cercetarilor politistilor s-a stabilit ca minora a parasit domiciliul din cauza certurilor repetate dintre parinti, pe fondul consumului de bauturi alcoolice.

In urma investigatiilor efectuate, politistii au mai stabilit ca minora a parasit domiciliul la data de 17.07.2013, la orele 8.30, plecand cu un maxi-taxi spre municipiul Braila, posibil, la locuinta unei colege.

Semnalmente: inaltime 1,55 m, greutate 45 kg, constitutie astenica, ten inchis, par negru, ochii caprui. Nu se cunoaste cu ce era imbracata in momentul plecarii voluntare de la domiciliu.

Cine poate da relatii despre locul unde se afla persoanele date disparute de la domicilii este rugat sa anunte la Politie, apeland gratuit numarul pentru urgente 112, ori sa se adreseze celei mai apropiate unitati de Politie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-