Published On: lun, Iul 29th, 2013

Braila, judetul cu cele mai putine locuri de munca vacante

Share This
Tags

someri-tineriPotrivit datelor furnizate de ANOFM, in Braila sunt disponibile doar  77 de locuri de munca.Sunt cautati  ingineri cu studii superioare si muncitori necalificati in industria textila.

Pentru absolventii de studii superioare sunt disponibile locuri pentru meseriile de inginer, subinginer si analist servicii client, asistent medical generalist sau programator. Pentru cei care au doar studii medii, cele mai multe locuri de munca vacante  sunt in industria confectiilor –muncitori necalificaţi, confectioner-asamblor articole din textile sau muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor.

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila aduce la cunostinta persoanelor care doresc sa ocupe un loc de munca in Uniunea Europeana faptul ca, prin intermediul retelei EURES, peste o suta de locuri de munca  sunt disponibile, din mai multe tari din Europa, cum ar fi: Belgia, Danemarca, Franta, Lituania, Norvegia.
Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca se pot adresa agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca de domiciliu sau de resedinta.

Comentarii

comentariu

About the Author

-