Published On: mar, Iul 9th, 2013

Becali vrea sa execute pedeapsa in regim deschis

Becali* Gigi Becali a cerut Judecatoriei Sectorului 5 schimbarea regimului sau de detentie din semideschis in deschis, astfel incat sa i se permita sa parasesca penitenciarul pe perioade determinate, solicitarea fiind judecata marti *

Avocatii lui Gigi Becali solicita, in cererea de la Judecatoria Sectorului 5, schimbarea regimului de detentie in care acesta executa pedeapsa la inchisoare primita. Daca instanta va incuviinta cererea lui Becali, acesta va avea un regim deschis de detentie si va putea iesi din penitenciar pe perioade determinate.

Gigi Becali a fost adus in mare secret in aceasta dimineata in fata instantei, unde a pledat pentru schimbarea regimului de detentie. Procesul s-a incheiat, magistratii raminind in pronuntare.

In 27 iunie, Tribunalul Bucuresti a decis, dupa ce a judecat cererea de contopire a pedepselor lui Gigi Becali, sa ii aplice acestuia un spor de sase luni de inchisoare, finantatorul FC Steaua avand astfel o condamnare de trei ani si jumatate de detentie.

O cerere similara cu cea depusa de Becali, a fost depusa la instanta si de catre Dumitru Cioflina, condamnat alaturi de Gigi Becali in dosarul privind schimbul de terenuri dintre omul de afaceri si Ministerul Apararii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-