Published On: mie, Iul 10th, 2013

“Bataie” intre vedete pe blog

mihaela-radulescu * Mihaela Radulescu despre Teo Trandafir:” S-a manelizat si a dezamagit un public care-i admira inteligenta” *

Mihaela Radulescu  a publicat pe blogul personal un articol in care o acuza pe Teo ca s-a manelizat, in incercarea de a avea ratingul cat mai mare. Asta desi Teo a parasit emisiunile de divertisment de ceva timp.

“S-a manelizat si a dezamagit un public care-i admira inteligenta. A cucerit in schimb un public care nu-i intelegea glumele destepte, dar ii aprecia invitatii agramati. Cu Teo am ras mult, pe Teo am indragit-o neconditionat, dar lupta pentru nenorocitul de rating a pierdut-o”, scria Mihaela Radulescu. Articolul a fost publicat in contextul in care vedeta este curtata de mai multe televiziuni pentru o noua emisiune.

In replica Teo Trandafir a declarat:  ”Desi cucoana acum e chiar o doamna de Montparnasse, sa ne-ntelegem. A evoluat, s-a cizelat, s-a aranjat, iar s-a aranjat, iar si iar. Si totusi, undeva, cineva stie de ziare, de piata, de Vatra Luminoasa ascunsa acuma intr-o franceza acceptabila, in dosul unui parfum scump, care da bine pe piele. Cand n-ai pe nimeni in spate, iti cam trebuie rating, ca sa nu te dea afara. Simplu”, explica Teo.

Schimburile de replici vin intr-un moment in care Mihaela Radulescu a reluat si atacurile la mai vechea sa adversara Andreea Marin.

 ”Cand nu mai am nimic interesant de spus, bag o poza dezbracata, ca sa le enervez pe alea urate si destepte, ca devin si ele frumoase cand sunt rele. Si de ce sa ne batem in idei destepte, cand un abdomen plat face cat o mie de cuvinte grase?”, a spus vedeta intr-o postare pe Facebook

Comentarii

comentariu

About the Author

-