Published On: Soare, Iul 7th, 2013

Batai pe “banda rulanta” in judetul Braila

ucis in bataie fotoIn noaptea de sambata spre duminica, la orele 0:30, o localnica din comuna Baraganul, a sesizat la Sectia 5 de Politie Rurala Viziru faptul ca, B.Adrian de 20 ani si R.Leonard de 20 de ani, pe fondul unui conflict spontan, in timp ce se aflau in fata unei societatii comerciale din comuna, l-au lovit cu pumnii si cu o sticla pe consateanul V.Razvan de 18 ani.

Partea vatamata a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale, iar agresorilor li s-a intocmit dosar penal pentru lovire sau alte violente.

* Bataie intre minore *

Aseara, la orele 19 :10, P.Vasile de 30 ani, din satul Plopu, orasul Ianca, a reclamat la Politie faptul ca, in jurul orelor 18:30, fiica sa, in varsta de 8 ani, in timp ce se afla in curtea locuintei, a fost agresata de o alta minora, in varsta de 11 ani, care a patruns fara drept in curtea locuintei sale, impreuna cu mama ei, S.Nicoleta, din aceeasi localitate.

Politistii au efectuat cercetari si in cauza au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si violare de domiciliu.

* S-a trezit cu un pumn in fata *

La orele 19 :45, D.Ioana, 38 de ani, din comuna Tufesti, a reclamat la Sectia 5 de Politie Rurala Viziru faptul ca, in timp ce se afla la domiciliul sau a fost chemata la poarta de localnicul B.Gheorghe, 56 de ani si, dupa ce a iesit, a fost lovita cu pumnii peste fata si peste corp de acesta.

De asemenea, dupa ce aceasta a fugit in curtea locuintei, agresorul a intrat aproximativ 10 metri dupa ea.

Politistii au efectuat cercetari si in cauza au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente si violare de domiciliu.

Sambata, la orele 17:00, G.Enuta, din satul Mihai Bravu, comuna Victoria, a reclamat la Politie faptul ca, in timp ce se afla pe camp, fiul lui, A.Mihalus, 22 de ani, a fost lovit cu pumnii si picioarele de localnicii M.George, 25 de ani si fratele sau, M.Ionut, 23 de ani.

Victima a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale, iar politistii le-au intocmit agresorilor dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

Tot sambata, la orele 12:30, P.Rodica, 41 de ani, din satul Oprisenesti, orasul Ianca, a reclamat la Politie faptul ca, in ziua de 4.07.2013, in  jurul orelor 16 :30, in timp ce se afla pe strada, in dreptul imobilului sau, localnicul M.Gigel, 37 de ani a agresat-o pe ea si pe fiul ei in varsta de 6 ani, motivand ca minorul i-a rupt fructe din copaci.

Reclamanta a formulat plangere impotriva agresorului, intocmindu-se dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.

Comentarii

comentariu

About the Author

-