Published On: vin, Iul 12th, 2013

Barbat dat disparut de la domiciliu

Share This
Tags

CRIVAT ZAHARIAIeri, la orele 13:00, V.Ionel, din comuna Rosiori, a sesizat la Politie faptul ca, in ziua de 8.07.2013, in jurul orelor 21:30, vecinul lui, Crivat Zaharia, in varsta de 56 ani, a fost transportat de la domiciliu la Spitalul Judetean de Urgente Braila de un echipaj de la Serviciul de Ambulanta si, a doua zi, cand  a mers la spital a constatat ca acesta nu a fost internat, fiind lasat sa plece la domiciliu, unde insa nu a mai ajuns.

Politistii au efectuat cercetari si au stabilit ca acesta este cunoscut ca fiind consumator de bauturi alcoolice, anterior nu a mai plecat de la domiciliu fara a anunta, nu este casatorit si nu are copii, iar cei doi frati ai lui, domiciliati in satul Florica, comuna Rosiori, nu au cunostinta despre el.

De asemenea, nu are asupra sa cartea de identitate, sume de bani sau valori  si nu poseda telefon mobil.

Semnalmente: inaltimea 165- 170 cm, par castaniu, tuns normal, ochi caprui, fara semne particulare.

Imbracaminte si incaltaminte la data disparitiei:  bluza neagra, cu anchior alb, pantalon din stofa bej, fara curea, si era incaltat cu pantofi sport maron deschis.

Cine poate da relatii despre locul in care se afla acesta este rugat sa apeleze, gratuit, numarul pentru urgente 112, ori sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-