Published On: joi, Iul 18th, 2013

AUDIO: Stanel Necula a uitat ce a zis la protestul CET. Infobraila ii aduce aminte!

Share This
Tags

cet protest 1Miercuri, aproximativ 70 de angajati ai CET au protestat, incepand cu ora 11.00, in fata sediului Ceprohart, unde isi are biroul directorul societatii, Stanel Necula.

Salariatii au scandat lozinci impotriva conducerii CET. Dupa jumatate de ora de scandari si fluieraturi, Necula a venit sa discute cu protestatarii.

Printre promisiuni, planuri marete si ironii fine, Necula le-a spus protestatarilor ca daca problema CET nu este rezolvata de catre Consiliul Local, isi va da demisia din functie, in luna august.

Fara “bagheta magica” si fara a fi “Mesia”, fostul viceprimar a fost mai mult decat clar cu salariatii: falimentul sau insolventa societatii asigura plata drepturilor salariale restante. De asemenea, Necula a tinut sa precizeze ca el nu conduce CET de ani de zile si nici ca nu vine cu bani de acasa, acesta punand pe masa discutiilor sedinta CLM din 29 iulie. In aceasta sedinta, directorul a spus ca va prezenta o informare cu privire la “situatia grava in care se gaseste societatea”.

In timp ce salariatii CET se plangeau de conditiile financiare grele pe care sunt nevoiti sa le traverseze, Stanel Necula a mentionat ca rezolvarea situatiei prin care trece societatea este “o chestie de imagine publica si de decizie politica”. Mai mult decat atat, directorul i-a indemnat pe reproterii Infobraila sa ii intrebe pe cei in cauza (n.r. CLM si primarul municipiului) de ce le este frica de asumarea unei decizii.

“Nu cred ca trebuie sa imi dau eu parerea de ce le e frica lor, trebuie sa ii intrebati pe ei. Asa e firesc. E o chestie de imagine publica si de decizie politica. Anumite lucruri trebuiesc asumate. Nu pot sa hotarasc eu chestia asta, dansii trebuie sa hotarasca”, a declarat pentru Infobraila, Stanel Necula.

Tinand cont de faptul ca stresul cauzat de situatia dificila prin care trece societatea pe care o conduce, dar si protestele care par sa nu se mai opreasca, pot sa il faca pe Necula sa nu isi mai aminteasca ce le spune salariatilor CET, dar si presei, Infobraila prezinta materialul audio de la protestul de miercuri.

Comentarii

comentariu

About the Author