Published On: lun, Iul 1st, 2013

Atelier hand-made organizat la Biblioteca Judeteana

biblioteca copy* Centrul de Tineret Tinklub Braila organizeaza pe perioada vacantei de vara ”Atelier de hand-made din materiale reciclabile” *

Luni, 1 iulie,  incepand cu ora 11:00, la sediul Bibliotecii Judetene “Panait Istratti” a avut loc deschiderea oficiala a atelierului.

Copiii si tinerii pot invata sa confectioneze diverse obiecte din materiale reciclabile de la tinerii voluntari SEV ai Centrului de Tineret Tinklub Braila, Ana Grabalos Figueiras si Cristian Viso Gomez din Spania. Activitatea va fi supervizata de unul din mentorii celor doi voluntari SEV, Mihaela Munteanu.

La deschidere au fost prezenti zeci de copii si tineri care s-au inscris deja pentru a participa la atelierele si si-au manifesta dorinta de a invata lucruri noi si a-si petrece timpul liber intr-o maniera placuta care sa ii ajute sa isi dezvolte abilitatile.

Gabriel Eduard Niculita, presedintele Centrului de Tineret Tinklub, le-a vorbit tinerilor indemnandu-i sa vina in numar cat mai mare: “Asteptam totii copii si tinerii sa ne treaca pragul. Atelierul de hand-made a fost creat special pentru acestia cu dorinta de a veni in intampinarea nevoii copiilor si tinerilor de a-si petrece timpul liber intr-un mod cat mai placut si util. Voluntarii nostri SEV, Ana si Cristian vor fi mereu disponibili pentru a lucra cu participantii. Multumim celor care s-au inscris deja in numar foarte mare.”

Atelierul de hand-made este o activitate din cadrul proiectului “EVS – Volunteer in Action” finantat de Comisia Europeana in cadrul Actiunii 2 – Serviciul European de Voluntariat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-