Published On: mie, Iul 10th, 2013

Astazi se joaca “Supercupa Romaniei”

Cupa Romaniai - Petrolul PloiestiFormatia Steaua Bucuresti intalneste, astazi, de la orele 20.45, pe Arena Nationala din Bucuresti, echipa Petrolul Ploiesti, in Supercupa Romaniei-Timisoreana.

Tehnicianul stelist Laurentiu Reghecampf a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca isi doreste foarte mult victoria in Supercupa Romaniei cu Petrolul Ploiesti, subliniind ca jucatorii sai sunt pregatiti pentru a se impune in acest meci.

“Am facut programul astfel incat jucatorii sa fie pregatiti pentru acest meci si suntem pregatiti sa castigam urmatorul trofeu. Asta e ceea ce ne-am propus. Nu avem probleme de lot, vom intra in teren cu cea mai buna echipa”, a declarat antrenorul Stelei.

De partea cealalta Petrolul Ploiesti intampina ceva problema. Petrolul a ramas fara Jeremy Bokila, insa Cosmin Contra spune ca absenta varfului nu va fi o problema atat de mare pentru a invinge pe Steaua. „Nimeni nu e de neinlocuit, nici eu, nici Messi sau Ronaldo, daramite Bokila. Vom gasi alte solutii sa-i acoperim postul”, a spus Cosmin Contra.

Comentarii

comentariu

About the Author

-